"ΚΥΒΕΛΗ" ΕΚΛΕΚΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το εργαστήριο Κυβέλη ιδρύθηκε στις αρχές του 2012, από τον χημικό Ευάγγελο Κυπραίο. Είναι μια μικρή, ελληνική, oικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων. Παρασκευάζει πατέ ελιάς, σάλτσες μουστάρδας, σάλτσα μαρινάδα, πάστα μπαχαρικών, προϊόντα delicatessen, HORECA. Η παρασκευή των προϊόντων γίνεται χειροποίητα, σε εργαστήριο με σύγχρονες προδιαγραφές, κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής, από εποχιακά, φρέσκα, αγνά, ελληνικά υλικά, χωρίς προσθήκη χημικών συντηρητικών, αρωματικών και χρωμάτων, παρά μόνο με φυσικά, φρέσκα, ελληνικά αρώματα, βασισμένα στις οικογενειακές συνταγές. Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτή, για εκλεκτή ποιότητα, αγνά και φρέσκα υλικά ελληνικής κατά βάση προέλευσης, υψηλής διατροφικής αξίας, φίνα αρώματα και γεύσεις και παρασκευασμένα υγιεινά, με τον δικό τους οικογενειακό τρόπο, αλλά με σύγχρονη εικόνα, διατηρώντας πάντα την αγνότητά τους, καλύπτοντας έτσι όλες τις γευστικές προτιμήσεις των πελατών και γνωρίζοντάς τους νέες, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και τις σύγχρονες τάσεις, με μεράκι και φαντασία, αίσθημα ευθύνης, αδιάκοπη προσπάθεια και με όραμα να κατακτήσουμε την εμπιστοσύνη του καταναλωτή, δημιουργήσαμε το εργαστήριο Κυβέλη.