Ζυμαρικά

Ζυμαρικά

Ανέκαθεν, τα ζυμαρικά ήταν κάτι που δεν έλειπε από κανένα κελάρι ελληνικού σπιτιού. Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν ένα πρωτόγονο είδος ζυμαρικού σαν τηγανητό κουρκούτι, το λεγόμενο "λαγάνον", το οποίο δεν αποκλείεται να είναι το έτυμο απ όπου προήλθαν τα ιταλικά λαζάνια. Ακόμη και η λέξη μακαρόνι ίσως είναι ελληνικής προέλευσης, από τα μακάρια. Τραχανάς, χυλοπίτες, χυλοπιτάκι, λαζανάκι, πλιγούρι. Ζυμαρικά που μας θυμίζουν ‘’γιαγιά’’ και ’’χωριό’’ και μας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές Οι παραδοσιακές βιοτεχνίες της Ελλαδας, παράγουν εδώ και δεκαετίες με μεγάλη εμπειρία και αγάπη, γνήσια παραδοσιακά ζυμαρικά, χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά της φύσης- σιτάρι, νερό, αυγά και γάλα και παλιές σπιτικές συνταγές.


προϊόντα (20) - σελίδα 2 / 2
This is a new productΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΑΦΡΑΝ
Βιολογικό ΠροϊόνΠροϊόν Vegan

ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΑΦΡΑΝ


"ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΝΕΣΤΟΡΑ"

Βιολογικές πέννες με σαφράν του Αγροκτήματος Νέστορα, σε καταπληκτική τιμή και μοναδική ποιότητα! Με την προσθήκη του κρόκου Κοζάνης οι πέννες αυτές… Περισσότερα »

€4.47

This is a new productΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΔΙΚΚΟΚΟ
Βιολογικό ΠροϊόνΠροϊόν Vegan

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΔΙΚΚΟΚΟ


"ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΝΕΣΤΟΡΑ"

Τα ζυμαρικά από δίκκοκο αλεύρι Ζέας. Θεωρείται ένα από τα πιο υγιεινά και κατάλληλα για τον άνθρωπο δημητριακά. Η Ζειά δεν φράσει τις αρτηρίες, έχει… Περισσότερα »

€3.24

Σελίδες 1  2
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΕΛΙΑΣ