Λαχανικά

Λαχανικά

Η Ελλάδα με το υπέροχο κλίμα παράγει μοναδικά λαχανικά. Η Ελλάδα είναι ο κήπος της Ευρώπης, με τα λαχανικά και τα φρούτα να αποτελούν τις μεγαλύτερες εξαγωγές της. Μικρές οικοτεχνίες τυποποιούν τα προϊόντα αυτά σε καλόγουστες συσκευασίες ώστε να τα απολαμβάνουμε καθόλη την διάρκεια του χρόνου. Θα πρέπει να τα περιλάβουμε στην καθημερινή μας διατροφή βασιζόμενοι πάντα στο πρότυπο της «Μεσογειακής Διατροφής».


προϊόντα (23) - σελίδα 2 / 2
ΜΠΑΤΖΙΟΣ ΣΕ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΟ

ΜΠΑΤΖΙΟΣ ΣΕ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΟ


ΦΙΛΥΡΑ

Γίδινο σκληρό τυρί, αμπελόφυλλα, άνηθος, λεμόνι σε ελαιόλαδο και αραβοσιτέλαιο. 200γρ. Περισσότερα »

€5.70

Out of stock
ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ

ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ


ΦΙΛΥΡΑ

Σπιτική συνταγή φτιαγμένη με τέχνη και μεράκι. Φτιάχνεται με μαυρομάτικα φασόλια,ταχίνι, πιπεριές, καρότα αγγουράκια τουρσί και μυρωδικά. 200γρ. Περισσότερα »

€3.30

ΡΕΒΥΘΙΑ ΓΑΣΤΡΑΣ

ΡΕΒΥΘΙΑ ΓΑΣΤΡΑΣ


ΦΙΛΥΡΑ

Μελωμένα ρεβύθια, μέσα στη σαλτσούλα τους που "μυρίζει" γάστρα, με μυρωδικά και μικρά κομματάκια ντομάτας, που τους ταιριάζει θαύμα. Παλιά… Περισσότερα »

€3.30

ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΛΑΚΙ

ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΛΑΚΙ


ΦΙΛΥΡΑ

Φασόλια γίγαντες σε ένα γευστικό συνδιασμό με καρότο, μαϊντανό, κρεμμύδι, ντομάτα, με ελαφρώς πικάντικο αποτέλεσμα. 200γρ. Περισσότερα »

€3.60

ΦΑΚΕΣ ΜΕ ΜΑΡΑΘΟΡΙΖΑ

ΦΑΚΕΣ ΜΕ ΜΑΡΑΘΟΡΙΖΑ


ΦΙΛΥΡΑ

Ποικιλία από φακές, μαραθόριζα, φρέσκο κρεμμύδι, noodles ρυζιού, βαλσάμικο, λεμόνι, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο. Τρώγεται σαν φαγητό. Συνοδεύει… Περισσότερα »

€3.80

Σελίδες 1  2
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΕΛΙΑΣ