Προϊόντα Τρούφας

Ελληνική Τρούφα

Δοκιμάστε αυτό το εξαιρετικό προϊόν. Το "Μαύρο Διαμάντι" της γαστρονομίας, αρωματικό και τραγανό, διακρίνεται για την απαράμιλλη γεύση και το άρωμά του. Αυτό το επιβλητικό άρωμα είναι πολύπλοκο, ρουστίκ όσο και διακριτικό, ισχυρό και με εξαιρετική επιμονή.


ΜΑΥΡΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΡΟΥΦΑ 25γρ

Πληροφορίες Προϊόντος

ΔΙΡΦΥΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
Κατηγορία : ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΡΟΥΦΑΣ

Ολόκληρη μαύρη τρούφα Tuber aestivym η οποία διατηρείται στο χυμό της . Μπορείτε να τρίψετε (ή να κόψετε λεπτές φετούλες με μαχαίρι ) μια μικρή ποσότητα πάνω στο πιάτο σας κατά το σερβίρισμα. Δίνει εξαίσιο άρωμα σε κάθε πιάτο. Διατηρείται αναλλοίωτο για οκτώ ημέρες στο ψυγείο σε θερμοκρασία 2 ºC / 4 ºC μετά το άνοιγμα. 25γρ.

€9.08Επιπλέον Πληροφορίες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

Το δυνατό γαστρονομικό χαρακτηριστικό της τρούφας είναι η μυρωδιά , η οποία προέρχεται από μια ένωση που ονομάζεται «δις-methyltiomethane» , ένας αρωματικός υδρογονάνθρακας.
Αλλά η τρούφα εκτός από ιδιαίτερα αρώματα έχει υψηλή θρεπτική αξία όπως όλα τα μανιτάρια.
Οι Τρούφες περιέχουν 72% νερό, πολύ λίγο φυτικό λίπος (0.6%) ( ακόρεστα λίπη όπως το λινελαϊκό οξύ) και μια καλή ποσότητα πρωτεΐνης (8,6% επί νωπού βάρους). Οι πρωτεΐνες της είναι πλούσιες σε μεθειονίνη, κυστεΐνη, Λυσίνη και πολύ εύπεπτες.
Επίσης, είναι πλούσια σε μέταλλα (φωσφόρο, ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, νάτριο, σίδηρο, θείο, χλώριο, και σιλικόνη), και άλλες οργανικές ουσίες (αμινοξέα όπως αργινίνη που είναι ένα διουρητικό, και οργανικά οξέα όπως το νιτρικό, κιτρικό και μηλεϊνικό οξύ, αλβουμίνη και μαννίτης). Τέλος, περιέχουν επίσης διαιτητικές ίνες (7,6%), σημαντικές για το έντερο.
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΕΛΙΑΣ