Ζυμαρικά

Ζυμαρικά

Ανέκαθεν, τα ζυμαρικά ήταν κάτι που δεν έλειπε από κανένα κελάρι ελληνικού σπιτιού. Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν ένα πρωτόγονο είδος ζυμαρικού σαν τηγανητό κουρκούτι, το λεγόμενο "λαγάνον", το οποίο δεν αποκλείεται να είναι το έτυμο απ όπου προήλθαν τα ιταλικά λαζάνια. Ακόμη και η λέξη μακαρόνι ίσως είναι ελληνικής προέλευσης, από τα μακάρια. Τραχανάς, χυλοπίτες, χυλοπιτάκι, λαζανάκι, πλιγούρι. Ζυμαρικά που μας θυμίζουν ‘’γιαγιά’’ και ’’χωριό’’ και μας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές Οι παραδοσιακές βιοτεχνίες της Ελλαδας, παράγουν εδώ και δεκαετίες με μεγάλη εμπειρία και αγάπη, γνήσια παραδοσιακά ζυμαρικά, χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά της φύσης- σιτάρι, νερό, αυγά και γάλα και παλιές σπιτικές συνταγές.


ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΜΑΝΙΤΑΡΑ 300γρ

Πληροφορίες Προϊόντος

ΔΙΡΦΥΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
Κατηγορία : ΖΥΜΑΡΙΚΑ

Κριθαράκι με βασιλομανίταρα και λαχανικά. Περιέχει λενινούλα καθώς και πούδρα λεντινούλας που προσφέρει εξαιρετική γεύση. Πλούσια σε ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες, βιταμίνες και φυτικές ίνες. Δεν χρησιμοποιούνται χημικά πρόσθετα, χρωστικές ή αρωματικές ύλες. 300γρ.

€3.87Επιπλέον Πληροφορίες

Μανιτάρια πορτσίνι (λέγονται και βασιλομανίταρα ή καλογεράκια). Ο συνδυασμός τους με ελαιόλαδο και μυρωδικά, όπως το θυμάρι και το δεντρολίβανο, αποτελεί μια ιταλική «πανάκεια» που θεωρείται πολύτιμη για ευλύγιστες αρθρώσεις.
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΕΛΙΑΣ