Βιολογικό Μέλι Δάσους 630γρ.

Πληροφορίες Προϊόντος

Βιολογικό Προϊόν"ΚΤΗΜΑ ΧΡΟΝΗ" ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΛΙ
Κατηγορία : ΜΕΛΙ

Η αρμονική συνεργασία της μέλισσας με το δάσος μας προσφέρει αυτό το μοναδικό μέλι. Το βιολογικό μας Μέλι Δάσους είναι ένα μέλι που φτιάχνουν οι μέλισσες μας από τροφές που βρίσκουν σε υψόμετρο 870 μέτρων, μέσα σε ένα πυκνό δάσος από καστανιές, οξιές, βελανιδιές και διάφορα αγριολούλουδα και βότανα. Μέλι σκουρόχρωμο με γεμάτη γεύση και άρωμα, πολύ πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Εξαιρετικής ποιότητας, 100% φυσικό προϊόν. 630γρ

€10.65



Επιπλέον Πληροφορίες

Το δασομελο χαρακτηρίζεται ως μέλι μεγάλης θρεπτικής άξιας καθώς περιέχει σε μεγάλες ποσότητες κάλλιο, μαγνήσιο, φώσφορο, σίδηρο και νάτριο. Τα ένζυμα που περιέχει, ενισχύουν το μεταβολισμό και τις λειτουργίες των ζωτικών οργάνων. Βοηθάει επίσης στις γαστρικές διαταραχές, στη γρίπη, στην υπερκόπωση, στις αιμορροΐδες. Είναι από τα πιο πλούσια σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες μελια.
Έχει δυνατο αρωμα, γλυκιά και ιδιαίτερα βελούδινη γευση, χαρακτηριστικό σκοτεινόχρωμο χρώμα σχεδόν μαύρο , είναι από τα πιο παχύρευστα μέλια.
Βάλσαμο για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι το ελληνικό δασόμελο.
Η κρυστάλλωση είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του αγνού, ανεπεξέργαστου μελιού: Το μέλι βελανιδιάς δασομελο είναι φυσικό να κρυσταλλώνει αφού μπορεί να περιέχει και νέκταρ από διάφορα αγριολούλουδα που επισκέπτονται οι μέλισσες , αν και λόγω των ιδιοτήτων του κρυσταλλώνει πιο αργά από ότι τα υπόλοιπα μέλια.