Γλυκαντικά

Γλυκαντικά

Με τον όρο γλυκαντικές ουσίες ή γλυκαντικά, χαρακτηρίζονται πρόσθετες ουσίες φυσικής ή συνθετικής προέλευσης που χρησιμοποιούνται, είτε για να προσδώσουν γλυκιά γεύση στα τρόφιμα, είτε ως επιτραπέζια γλυκαντικά. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μεγάλος όγκος έρευνας για ανακάλυψη νέων γλυκαντικών ουσιών. Εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης σε τρόφιμα χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη και θερμίδες, το φυτό στέβια και τα γλυκαντικά που προέρχονται από τα φύλλα του έχουν ιδιαίτερη ζήτηση τον τελευταίο καιρό.


La Mia Stevia Κρυσταλλική 1:3 300gr.

Πληροφορίες Προϊόντος


Κατηγορία : ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ

La Mia Stevia σε κρυσταλλική μορφή, των 300 γρ με αναλογία 1:3 ! Ισοδύναμη με 1 κιλό ζάχαρης σε γλυκύτητα! Κάθε γραμμάριο La Mia Stevia, ισοδυναμεί σε 3 γραμμάρια ζάχαρης! Εξοικονομήστε χρήματα, προσθέστε το 1/3 της κουταλιάς La Mia Stevia και θα έχετε την ίδια γλύκα με 1 κουταλιά ζάχαρης! Από Ελληνικά Φύλλα στέβιας, που καλλιεργείται στην Φθιώτιδα! Δεν περιέχει θερμίδες! Συστατικά: Ερυθριτόλη, Γλυκοζίτες Στεβιόλης από Ελληνικά φύλλα στέβιας.

€13.60Επιπλέον Πληροφορίες

Κατά την καλλιέργεια του προϊόντος, δεν χρησιμοποιούνται χημικά. Όλες οι διαδικασίες παραγωγής γίνονται κάτω από την αυστηρή επιτήρηση των γεωπόνων του Συνεταιρισμού μας. Η εκχύλιση και η κρυσταλλοποίηση γίνονται με τις πιο σύγχρονες τεχνικές, σε πιστοποιημένη Βιομηχανική μονάδα της Ευρώπης.