Γλυκαντικά

Γλυκαντικά

Με τον όρο γλυκαντικές ουσίες ή γλυκαντικά, χαρακτηρίζονται πρόσθετες ουσίες φυσικής ή συνθετικής προέλευσης που χρησιμοποιούνται, είτε για να προσδώσουν γλυκιά γεύση στα τρόφιμα, είτε ως επιτραπέζια γλυκαντικά. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μεγάλος όγκος έρευνας για ανακάλυψη νέων γλυκαντικών ουσιών. Εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης σε τρόφιμα χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη και θερμίδες, το φυτό στέβια και τα γλυκαντικά που προέρχονται από τα φύλλα του έχουν ιδιαίτερη ζήτηση τον τελευταίο καιρό.


La Mia Stevia Κρυσταλλική 1:3 600gr.

Πληροφορίες Προϊόντος


Κατηγορία : ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ

La Mia Stevia σε κρυσταλλική μορφή, των 600 γρ με αναλογία 1:3 ! Ισοδύναμη με 2 κιλά ζάχαρης σε γλυκύτητα! Όλη η ποιότητα της Ελληνικής γης, σε μία κουταλιά! Προσθέστε την σε κάθε σε σνακ, φαγητό, γλυκό, ποτό και γευτείτε όλη τη γλύκα με μηδεν θερμίδες! Εξοικονομήστε χρήματα, προσθέστε το 1/3 της κουταλιάς La Mia Stevia και θα έχετε την ίδια γλύκα με 1 κουταλιά ζάχαρης! Από Ελληνικά Φύλλα στέβιας, που καλλιεργείται στην Φθιώτιδα! ΔΩΡΟ με κάθε συσκευασία των 600 γρ., 10 sachets La Mia Stevia ! Δεν περιέχει θερμίδες! Συστατικά: Ερυθριτόλη, Γλυκοζίτες Στεβιόλης από Ελληνικά φύλλα στέβιας.

€23.00Επιπλέον Πληροφορίες

Κατά την καλλιέργεια του προϊόντος, δεν χρησιμοποιούνται χημικά. Όλες οι διαδικασίες παραγωγής γίνονται κάτω από την αυστηρή επιτήρηση των γεωπόνων του Συνεταιρισμού μας. Η εκχύλιση και η κρυσταλλοποίηση γίνονται με τις πιο σύγχρονες τεχνικές, σε πιστοποιημένη Βιομηχανική μονάδα της Ευρώπης.