Προϊόντα Τρούφας

Ελληνική Τρούφα

Δοκιμάστε αυτό το εξαιρετικό προϊόν. Το "Μαύρο Διαμάντι" της γαστρονομίας, αρωματικό και τραγανό, διακρίνεται για την απαράμιλλη γεύση και το άρωμά του. Αυτό το επιβλητικό άρωμα είναι πολύπλοκο, ρουστίκ όσο και διακριτικό, ισχυρό και με εξαιρετική επιμονή.


ΑΝΘΟΣ ΑΛΑΤΙΟΥ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΤΡΟΥΦΑ 90γρ.

Πληροφορίες Προϊόντος

ΔΙΡΦΥΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
Κατηγορία : ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΡΟΥΦΑΣ

Ο «Ανθός αλατιού» (γνωστός στη Γαλλία ως “Fleur de Sel”) είναι φυσικό προϊόν μαζεμένο με το χέρι ,απευθείας από φυσικές αλυκές. Δεν έχει υποστεί ραφινάρισμα και καμία άλλη επεξεργασία, γεγονός που το κάνει ασυναγώνιστο: - Περιέχει πάνω από 80 μεταλλικά στοιχεία ενώ το επεξεργασμένο κανένα. - Δεν περιέχει χημικά πρόσθετα όπως το ραφιναρισμένο. - Είναι λαμπερό, φρέσκο και έχει την φυσική του υγρασία. Η εταιρεία μας προμηθεύεται τον ανθό αλατιού από το Μεσολόγγι. 90γρ.

€5.00

Out of stock

Επιπλέον Πληροφορίες

το ασύγκριτο αυτό προϊόν προσθέτουμε τη φημισμένη για τα δυνατά της αρώματα μαύρη τρούφα. Χωρίς προσθήκη συντηρητικών ή αρωματικών υλών, η τρούφα αμέσως μετά τη συλλογή της, πλένεται και απλά αλέθεται στο μύλο πριν ανακατευτεί με το αλάτι. Έτσι, το αλάτι απορροφά όλα τα αρώματα της τρούφας και τα διατηρεί για μεγάλοχρονικό διάστημα. Οι κρύσταλλοι διαλύονται στο στόμα, αφήνοντας μια ήπια, αισθαντική γεύση.
Ο ανθός αλατιού με μαύρη τρούφα μετατρέπει απλά καθημερινά πιάτα σε μοναδικά εδέσματα υψηλής μαγειρικής. Αρκεί μια μικρή ποσότητα στο τέλος κάθε πιάτου λίγο πριν το σερβίρισμα. Δοκιμάστε τον σε ένα απλό ρύζι, σε ένα αυγό μάτι και απολαύστε μια απόλυτη γευστική έκρηξη !
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΕΛΙΑΣ