
Ελληνική Τρούφα
Δοκιμάστε αυτό το εξαιρετικό προϊόν. Το "Μαύρο Διαμάντι" της γαστρονομίας, αρωματικό και τραγανό, διακρίνεται για την απαράμιλλη γεύση και το άρωμά του. Αυτό το επιβλητικό άρωμα είναι πολύπλοκο, ρουστίκ όσο και διακριτικό, ισχυρό και με εξαιρετική επιμονή.
ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΟΜΠΕΤΕΣ αποξηραμένα 25γρ


Πληροφορίες Προϊόντος

Κατηγορία : ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΡΟΥΦΑΣ
Αυτό το μανιτάρι που οι αρχαίοι Έλληνες το ονόμαζαν το κέρας της Αμάλθειας, από την κατσίκα – νύμφη που έδινε το γάλα της στον νεογέννητο Δια, έχει μια αξιοσημείωτη μαγειρική σχέση με το γάλα.Όταν βράσουν μαζί η με κρέμα δίνει μια διαφορετική αίσθηση – αρώματος βανίλιας Άγριο μανιτάρι με δραματική εμφάνιση.Αριστοκρατικό άρωμα και ελαφρώς καπνιστή γεύση είναι ιδανικός σύντροφος για δυνατό κρέας όπως το κυνήγι.Εξαίσιο και με ψάρι. Τα τοποθετούμε σε χλιαρό και αλατισμένο νερό ή κρασί για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια τα μαγειρεύουμε χρησιμοποιώντας και το ζωμό που τα μουσκέψαμε γιατί εκεί κρύβεται όλη η γεύση και το άρωμά τους.
€6.00

Επιπλέον Πληροφορίες
Τα άγρια Mανιτάρια Δίρφυς συλλέγονται με την επίβλεψη ειδικών γεωπόνων, με φροντίδα και σεβασμό στο φυσικό τους περιβάλλον. Ο φυσικός τρόπος αποξήρανσής στους εξασφαλίζει αναλλοίωτα όλα τα συστατικά τους.
Τακτικοί χημικοί και μικροβιολογικοί έλεγχοι γίνονται σε εργαστήρια του γεωπονικού πανεπιστημίου και σε διαπιστευμένα εργαστήρια.