Λαχανικά

Λαχανικά

Η Ελλάδα με το υπέροχο κλίμα παράγει μοναδικά λαχανικά. Η Ελλάδα είναι ο κήπος της Ευρώπης, με τα λαχανικά και τα φρούτα να αποτελούν τις μεγαλύτερες εξαγωγές της. Μικρές οικοτεχνίες τυποποιούν τα προϊόντα αυτά σε καλόγουστες συσκευασίες ώστε να τα απολαμβάνουμε καθόλη την διάρκεια του χρόνου. Θα πρέπει να τα περιλάβουμε στην καθημερινή μας διατροφή βασιζόμενοι πάντα στο πρότυπο της «Μεσογειακής Διατροφής».


ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΟΜΠΕΤΕΣ αποξηραμένα 25γρ

Πληροφορίες Προϊόντος

Προϊόν VeganMUSHROOM PRODUCTS "GREVENA"
Κατηγορία : ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

Αυτό το μανιτάρι που οι αρχαίοι Έλληνες το ονόμαζαν το κέρας της Αμάλθειας, από την κατσίκα – νύμφη που έδινε το γάλα της στον νεογέννητο Δια, έχει μια αξιοσημείωτη μαγειρική σχέση με το γάλα.Όταν βράσουν μαζί η με κρέμα δίνει μια διαφορετική αίσθηση – αρώματος βανίλιας Άγριο μανιτάρι με δραματική εμφάνιση.Αριστοκρατικό άρωμα και ελαφρώς καπνιστή γεύση είναι ιδανικός σύντροφος για δυνατό κρέας όπως το κυνήγι.Εξαίσιο και με ψάρι. Τα τοποθετούμε σε χλιαρό και αλατισμένο νερό ή κρασί για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια τα μαγειρεύουμε χρησιμοποιώντας και το ζωμό που τα μουσκέψαμε γιατί εκεί κρύβεται όλη η γεύση και το άρωμά τους.

€6.00



Επιπλέον Πληροφορίες

Οι Μαύρες Τρομπέτες είναι πολύ φημισμένα μανιτάρια στην Γαλλία όπου λέγονται αλλιώς και "κρέας των φτωχών".
Τα άγρια Mανιτάρια Δίρφυς συλλέγονται με την επίβλεψη ειδικών γεωπόνων, με φροντίδα και σεβασμό στο φυσικό τους περιβάλλον. Ο φυσικός τρόπος αποξήρανσής στους εξασφαλίζει αναλλοίωτα όλα τα συστατικά τους.
Τακτικοί χημικοί και μικροβιολογικοί έλεγχοι γίνονται σε εργαστήρια του γεωπονικού πανεπιστημίου και σε διαπιστευμένα εργαστήρια.