Μαρμελάδες

Μαρμελάδες

Η χώρα μας με την υπέροχη ηλιοφάνεια παράγει εξαίσια ελληνικά φρούτα μοναδικής γεύσης! Σε συνδυασμό με παραδοσιακές συνταγές, αυστηρά φυσικά συστατικά και μοντέρνο τεχνολογικό εξοπλισμό, μικρές οικοτεχνίες δημιουργούν εξαίσιες μαρμελάδες με μοναδικές μυρωδιές και αρώματα!


ΒΙΟΛ.ΑΛΕΙΜΜΑ ΜΥΡΤΙΛΟΥ ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ

Πληροφορίες Προϊόντος

Βιολογικό ΠροϊόνECO BLUBERRIES
Κατηγορία : ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ

Χειροποίητη μαρμελάδα μύρτιλο – blueberry. Η μαρμελάδα παράγεται σε δικές μας εγκαταστάσεις, αποτελεί προϊόν οικοτεχνίας με βιολογικά μύρτιλα παραγωγής μας. Προέρχονται από τις παραλίμνιες καλλιέργειες, εντός περιοχής Natura 2000, στην λίμνη Χειμαδίτιδα. Προϊόντα πιστοποιημένα βιολογικά με πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας, δημιουργημένα με το μεράκι και την αγάπη των παραγωγών τους για να μπορείτε να απολαύσετε αγνά προϊόντα γνωρίζοντας τον τόπο προέλευσης τους. Καθαρό βάρος 240γρ.

€5.30Επιπλέον Πληροφορίες

Το μύρτιλο αναφέρεται συχνά από πολλούς ειδικούς ως το θαυματουργό φυτό της νεότητας. Επίσης χαρακτηρίζεται ως ο φύλακας της υγείας μας και σίγουρα όχι άδικα αφού έχει πολλά οφέλη στον οργανισμό μας.
Τα Μύρτιλα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α, C, Ε και Β-καροτίνη, σε σάκχαρα, σε κάλιο, μαγνήσιο, φωσφόρο, ανόργανα οξέα, μεταλλικά άλατα, πηκτίνη και φυτικές ίνες. Αντίθετα είναι φτωχά σε νάτριο, λιπαρά και θερμίδες και γι’ αυτό εντάσσονται στις φυσικές τροφές μεγάλης ενέργειας που κρατούν το σώμα υγιές και νεανικό. Τα Μύρτιλα διαφημίζονται ως πηγή αιώνιας νιότης και οι τρέχουσες μελέτες για τα οφέλη τους στρέφονται σε:
αντιοξειδωτική δραστηριότητα,
αντιγήρανση,
πρόληψη καρκίνου,
καρδιακή και εγκεφαλική λειτουργία,
υγεία όρασης,
βελτίωση ουροποιητικού συστήματος.
Μεταξύ 38 διαφορετικών φρούτων και λαχανικών που αναλύθηκαν, το μπλούμπερι έχει πολύ μεγάλη αντιοξειδωτική δράση και κατέχει τη 2η θέση μετά το ιπποφαές.
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΕΛΙΑΣ