Ελληνικό Ελαιόλαδο

Ελληνικό Ελαιόλαδο

Η Λέσβος από την αρχαιότητα είναι συνδεδεμένη με το εξαιρετικό ελαιόλαδο και την παραγωγή προϊόντων από την ελιά. Όλο το νησί είναι σκεπασμένο από ένα πλήθος ελαιόδεντρα που σχηματίζουν ένα τεράστιο και πελώριο ελαιόδασος. Στη Λέσβο σήμερα υπάρχουν πάνω από έντεκα εκατομμύρια ελαιόδεντρα. Το εξαιρετικό και φίνο στην γεύση ελαιόλαδο αποτελούσε για χρόνια την κυριότερη πλουτοπαραγωγική πηγή εισοδήματος των κατοίκων όλου του νησιού. Ασύγκριτο σε γεύση, άρωμα και με τις καλύτερες διατροφικές ιδιότητες, το ελαιόλαδο της Μυτιλήνης είναι ένα αληθινό δώρο της Λεσβιακής φύσης.


Χειροποίητη Κασετίνα Δώρου Πολυτελείας ‘Terra Fyllida’

Πληροφορίες Προϊόντος

Προϊόν Vegan
Κατηγορία : GOURMET

Χειροποίητη Κασετίνα Δώρου Πολυτελείας η οποία περιέχει τρία προϊόντα σε συσκευασίες Delicatessen 1.Γλυκό Κουταλιού Μανιτάρι Πλευρώτους με Καβουρδισμένο Αμύγδαλο & Άρωμα Βανίλιας 270g 2.Chutney Μανιτάρι Πλευρώτους Κόλιανδρος & Μπαχάρι 160g 3.Chutney Μανιτάρι Πλευρώτους Τσίλι, Κάρυ & Πορτοκάλι 160g

€29.00Επιπλέον Πληροφορίες

Χειροποίητη υφασμάτινη κασετίνα πολυτελείας η οποία προτείνετε ως εταιρικό δώρο ή ως δώρο που θα μπορούσε να κάνει ένα ξενοδοχείο στους φιλοξενούμενους του και περιέχει εκλεκτά προϊόντα μας σε συσκευασίες delicatessen.