Βιολογικό Μέλι με κηρήθρα "Κτήμα Χρόνη" 400γρ.

Πληροφορίες Προϊόντος

Βιολογικό Προϊόν"ΚΤΗΜΑ ΧΡΟΝΗ" ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΛΙ
Κατηγορία : ΜΕΛΙ

Μέλι με κηρήθρα ένα φυσικό προϊόν κατευθείαν μέσα από την κυψέλη χωρίς καμία επεξεργασία. Καταναλώνεται μαζί με το κερί με εξαιρετική γεύση και ιδιαίτερες θεραπευτικές ιδιότητες!Η κηρήθρα είναι 100% φυσικό προϊόν με μεγάλες ευεργετικές ιδιότητες για το στομάχι και τον οργανισμό μας. Μασώντας την, το μέλι λιώνει στο στόμα μας, το δε κερί αφήνει την χαρακτηριστική του γεύση με τις ευεργετικές ιδιότητες του στα δόντια, τα ούλα και το στομάχι. Εξαιρετικής ποιότητας, 100% φυσικό προϊόν. 400γρ

€10.90



Επιπλέον Πληροφορίες

Θεραπευτικές Ιδιότητες
Το μέλι με κηρήθρα έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη θεραπεία γαστρίτιδων και του έλκους του στομάχου.
Έχει καλυντικές ιδιότητες.
Το κερί της κηρήθρας είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, περιέχει αντιβιοτικές ουσίες και παρουσιάζει ισχυρή ανοσοποιητική δράση.
Το κερί επίσης εμφανίζει ευγερτικές ιδιότητες ενάντια στην χρόνια μαστίτιδα, το έκζεμα, την επούλωση εγκαυμάτων και πληγών, την δερματίτιδα, την θυλακίτιδα, τα σπυριά του δέρματος, την τερηδόνα και την ουλήτιδα.

Χημική Ανάλυση Κηρήθρας
Η πλήρης χημική σύσταση του κεριού είναι ακόμη άγνωστη. Παρόλα αυτά, πολλές γνωστές ουσίες έχουν αναγνωριστεί: πρωτεΐνες, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, διαφόρων ειδών εστέρες, υδρογονάνθρακες, λιπαρά οξέα, αλκοόλες κ.α.