Ελληνικό Ελαιόλαδο

Ελληνικό Ελαιόλαδο

Η Λέσβος από την αρχαιότητα είναι συνδεδεμένη με το εξαιρετικό ελαιόλαδο και την παραγωγή προϊόντων από την ελιά. Όλο το νησί είναι σκεπασμένο από ένα πλήθος ελαιόδεντρα που σχηματίζουν ένα τεράστιο και πελώριο ελαιόδασος. Στη Λέσβο σήμερα υπάρχουν πάνω από έντεκα εκατομμύρια ελαιόδεντρα. Το εξαιρετικό και φίνο στην γεύση ελαιόλαδο αποτελούσε για χρόνια την κυριότερη πλουτοπαραγωγική πηγή εισοδήματος των κατοίκων όλου του νησιού. Ασύγκριτο σε γεύση, άρωμα και με τις καλύτερες διατροφικές ιδιότητες, το ελαιόλαδο της Μυτιλήνης είναι ένα αληθινό δώρο της Λεσβιακής φύσης.


Άλειμμα Αρώνιας με Βανίλια-χωρίς ζάχαρη Jukeros

Πληροφορίες Προϊόντος

Προϊόν Vegan"ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΝΕΣΤΟΡΑ"
Κατηγορία : ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ

Άλειμμα με Αρώνια ελληνικής καλλιέργειας με γενναίες δόσεις από φυσική βανίλια Μαδαγασκάρης και νέκταρ Αγαύης. Χωρίς ζάχαρη Χωρίς συντηρητικά, χρωστικές και πρόσθετα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν άλειμμα στο καθημερινό σας πρωινό γεμίζοντας τον οργανισμό με τα πλούσια οφέλη της. Εξαιρετικό για επικάλυψη σε cheese cake, σαν γέμιση σε τάρτα, ως μια εναλλακτική κερασόπιτα. Στη μαγειρική μπορεί να συνοδεύσει ψητή γαλοπούλα, χοιρινό φούρνου, ακόμα και ψητό κοτόπουλο, αντικαθιστώντας τη διάσημη cranberry sauce. Ημερομηνία Λήξης (18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής). 240γρ.

€4.90Επιπλέον Πληροφορίες

Το άλειμμα αρώνιας ελληνικής παραγωγής με βανίλια Μαδαγασκάρης είναι ιδανικό για το πρωινό αλλά και για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας θελήσετε μια γευστική απόλαυση που θα σας απογειώσει.