Μαρμελάδες

Μαρμελάδες

Η χώρα μας με την υπέροχη ηλιοφάνεια παράγει εξαίσια ελληνικά φρούτα μοναδικής γεύσης! Σε συνδυασμό με παραδοσιακές συνταγές, αυστηρά φυσικά συστατικά και μοντέρνο τεχνολογικό εξοπλισμό, μικρές οικοτεχνίες δημιουργούν εξαίσιες μαρμελάδες με μοναδικές μυρωδιές και αρώματα!


Άλειμμα Αρώνιας με Βανίλια-χωρίς ζάχαρη Jukeros

Πληροφορίες Προϊόντος

Προϊόν Vegan"ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΝΕΣΤΟΡΑ"
Κατηγορία : ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ

Άλειμμα με Αρώνια ελληνικής καλλιέργειας με γενναίες δόσεις από φυσική βανίλια Μαδαγασκάρης και νέκταρ Αγαύης. Χωρίς ζάχαρη Χωρίς συντηρητικά, χρωστικές και πρόσθετα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν άλειμμα στο καθημερινό σας πρωινό γεμίζοντας τον οργανισμό με τα πλούσια οφέλη της. Εξαιρετικό για επικάλυψη σε cheese cake, σαν γέμιση σε τάρτα, ως μια εναλλακτική κερασόπιτα. Στη μαγειρική μπορεί να συνοδεύσει ψητή γαλοπούλα, χοιρινό φούρνου, ακόμα και ψητό κοτόπουλο, αντικαθιστώντας τη διάσημη cranberry sauce. Ημερομηνία Λήξης (18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής). 240γρ.

€4.90Επιπλέον Πληροφορίες

Το άλειμμα αρώνιας ελληνικής παραγωγής με βανίλια Μαδαγασκάρης είναι ιδανικό για το πρωινό αλλά και για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας θελήσετε μια γευστική απόλαυση που θα σας απογειώσει.