Ελληνικό Ελαιόλαδο

Ελληνικό Ελαιόλαδο

Η Λέσβος από την αρχαιότητα είναι συνδεδεμένη με το εξαιρετικό ελαιόλαδο και την παραγωγή προϊόντων από την ελιά. Όλο το νησί είναι σκεπασμένο από ένα πλήθος ελαιόδεντρα που σχηματίζουν ένα τεράστιο και πελώριο ελαιόδασος. Στη Λέσβο σήμερα υπάρχουν πάνω από έντεκα εκατομμύρια ελαιόδεντρα. Το εξαιρετικό και φίνο στην γεύση ελαιόλαδο αποτελούσε για χρόνια την κυριότερη πλουτοπαραγωγική πηγή εισοδήματος των κατοίκων όλου του νησιού. Ασύγκριτο σε γεύση, άρωμα και με τις καλύτερες διατροφικές ιδιότητες, το ελαιόλαδο της Μυτιλήνης είναι ένα αληθινό δώρο της Λεσβιακής φύσης.


ΒΙΟΛΙΝΕΛΑΙΟ 250μλ THRAKILAND

Πληροφορίες Προϊόντος

Βιολογικό ΠροϊόνΠροϊόν VeganTHRAKILAND ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΑΙΑ
Κατηγορία : ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Βιολογικό Λινέλαιο Ψυχρής Έκθλιψης. Το λινέλαιο είναι μια πολύ πλούσια φυτική πηγή Ω3 και αποτελείται από 57% α-λινολενικό οξύ. Καμία άλλη φυτική πηγή δεν περιέχει τόσο μεγάλη ποσότητα α-λινολενικού οξέος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως συμπλήρωμα διατροφής και είναι ιδανικό για χορτοφάγους και μικρά παιδιά!

€4.67



Επιπλέον Πληροφορίες

Γενικά Οφέλη στην Υγεία

μείωση χοληστερίνης: τα πολλά ωμέγα-3 λιπαρά οξέα στο λινέλαιο βοηθούν στη μείωση της LDL χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων στο αίμα.
μπορεί να προστατεύσει έναντι των καρδιαγγειακών παθήσεων και να ενισχύσει την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος.
πρόσφατες επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι το λινέλαιο περιέχει λιγνάνες που μπορούν να προστατεύσουν από τον καρκίνο του μαστού, τον καρκίνο του προστάτη και τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Επίσης, σύμφωνα με τις ερευνες, τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα μπορούν να αποτρέψουν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων, ιδίως στον καρκίνο του παχέος εντέρου.
είναι πλούσιο σε λινολενικό οξύ. Πρόσφατες έρευνες επιδεικνύουν τα καρδιοπροστατευτικά και αντιφλεγμονώδη οφέλη του.
βοηθά στη μείωση της φλεγμονής στο εσωτερικό τοίχωμα των εντέρων.
ενισχύει το μεταβολισμό, βοηθά στην απώλεια βάρους και στην καύση των ανθυγιεινών λιπών.
ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και την υγεία των οστών.
περιέχει τη βιταμίνη Β-12 που έχει αντιγηραντικές ιδιότητες. Συμβάλλει στη διατήρηση της νεότητας και έχει ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα.
χρησιμοποιείται για την πρόληψη των ρευματικών παθήσεων.
χρησιμοποιείται για τη θεραπεία εκζεμάτων και ψωρίασης.
μειώνει τα συμπτώματα του συνδρόμου ξηροφθαλμίας.
ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών και προλαμβάνει την τριχόπτωση
αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων κι ενισχύει τη γονιμότητα.