Βότανα

Βότανα

Ελληνικά ΒόταναΕίμαστε περήφανοι που ζούμε σε μια από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου, είμαστε χαρούμενοι για το κλίμα μας, τον ήλιο, τη θάλασσα, τα φρούτα μας και τα λαχανικά μας που βρίσκονται σε αφθονία! Άλλος ένας θησαυρός της ελληνικής γης, που για κάποιους είναι ανεξερεύνητος, είναι τα βότανα και τα αρωματικά φυτά. Από τα αρχαία χρόνια τα βότανα χρησιμοποιούνται ως αφεψήματα ή και μέσα στο φαγητό, και πέρα από την υπέροχη γεύση και το άρωμά τους, είναι γνωστά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Τα βότανα, ενισχύουν την ζωτικότητα του ανοσοποιητικού μας συστήματος και επεμβαίνουν καταλυτικά, τόσο σε καταστολή, όσο και σε πρόληψη διαφόρων παθήσεων. Οι παραδόσεις, μας προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις γύρω από την χρήση και την επεξεργασία των βοτάνων. Σήμερα αυτές οι παραδόσεις έχουν αποκτήσει επιστημονική βάση και αποτελούν πολύτιμο εργαλείο στην ολιστική ιατρική.
Προσοχή. Δοκιμάστε τα βότανα μας αλλά σε κάθε περίπτωση ζητήστε τη συμβουλή του γιατρού σας. Οπως επισημαίνουν οι ειδικοί, κανένα βότανο δεν αντικαθιστά συνταγή γιατρού.


προϊόντα (123) - σελίδα 7 / 7
This is a new productΛΥΚΟΠΟΔΙ
Προϊόν Vegan

ΛΥΚΟΠΟΔΙ


CRETAN HERBS

Ο λυκόπους είναι ειδικό ίαμα για την υπερδραστηριότητα του θυροειδούς αδένα, ιδιαίτερα όταν τα συμπτώματα περιλαμβάνουν δύσπνοια. ταχυπαλμία και… Περισσότερα »

€2.74

This is a new productΜΑΪΝΤΑΝΟΣ
Προϊόν Vegan

ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ


CRETAN HERBS

Είναι από τα λίγα βότανα με πάρα πολλές θεραπευτικές ιδιότητες, γι’ αυτό ονομάζεται «λαχανικό της υγείας». Περιέχει πολλές βιταμίνες και μέταλλα,… Περισσότερα »

€1.50

This is a new productΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ
Προϊόν Vegan

ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ


CRETAN HERBS

Ο μανδραγόρας, λόγω των υπνωτικών ιδιοτήτων και της ανθρωπόμορφης ρίζας του, έχει περιβληθεί από την αρχαιότητα με μυστηριώδεις, υπερφυσικές… Περισσότερα »

€12.00

This is a new productΜΑΡΑΘΟΣ (ΣΠΟΡΟΣ)
Προϊόν Vegan

ΜΑΡΑΘΟΣ (ΣΠΟΡΟΣ)


CRETAN HERBS

Ο μαραθόσπορος φημίζεται για την τονωτική και αντισηπτική του δράση. Χρησιμοποιείται για τον πόνο των ματιών, της κυστίτιδας, των αρθριτικών.… Περισσότερα »

€1.66

This is a new productΜΑΡΟΥΒΙΟ
Προϊόν Vegan

ΜΑΡΟΥΒΙΟ


CRETAN HERBS

Το μαρούβιο έχει αποχρεμπτικές και αντισπασμωδικές ιδιότητες. Γενικά έχει χρησιμοποιηθεί για οξεία ή χρόνια βρογχίτιδα, για κοκκύτη και ειδικά για… Περισσότερα »

€3.83

This is a new productΜΕΛΙΣΣΟΧΟΡΤΟ BIO
Βιολογικό ΠροϊόνΠροϊόν Vegan

ΜΕΛΙΣΣΟΧΟΡΤΟ BIO


CRETAN HERBS

Το μελισσόχορτο είναι γνωστό βότανο που ονομάζεται και βάλσαμο. Ανήκει στην οικογένεια χειλανθή, δηλαδή της μέντας. Το φυτό ευδοκιμεί κυρίως στη… Περισσότερα »

€3.04

This is a new productΜΕΛΛΙΛΩΤΟΣ

ΜΕΛΛΙΛΩΤΟΣ


CRETAN HERBS

Ο μελίλωτος δρα ως μαλακτικό, αρωματικό, σπασμολυτικό, αντιθρομβωτικό και διουρητικό. Στην φαρμακευτική τον χρησιμοποιούν ως διορθωτικό γεύσης και… Περισσότερα »

€6.01

This is a new productΜΕΝΤΑ ΒΙΟ
Βιολογικό Προϊόν

ΜΕΝΤΑ ΒΙΟ


CRETAN HERBS

Η μέντα είναι κατάλληλη για στοματικές διαταραχές, χώνεψη και ναυτία, με σπουδαίες ευεργετικές ιδιότητες κατά των κολικών και της κολίτιδας.Υποβοηθά… Περισσότερα »

€2.08

This is a new productΜΗΝΥΑΝΘΟΣ

ΜΗΝΥΑΝΘΟΣ


CRETAN HERBS

Το βότανο δρα ως πικρό, διουρητικό, χολαγωγό και αντιρρευματικό. Χρησιμοποιείται σαν πικρή τονωτική ουσία όπως η κίτρινη Γεντιανή. Ο Μηνύανθος είναι… Περισσότερα »

€4.68

This is a new productΜΟΛΟΧΑ BIO
Βιολογικό Προϊόν

ΜΟΛΟΧΑ BIO


CRETAN HERBS

Είναι ένα αποτελεσματικό μαλακτικό. Η μολόχα βοηθά στη ρευστοποίηση του φλέματος, ανακουφίζει από τον βήχα και καταπολεμά την καταρροή των βρόγχων.… Περισσότερα »

€2.69

This is a new productΜΠΕΛΑΝΤΟΝΑ

ΜΠΕΛΑΝΤΟΝΑ


CRETAN HERBS

Η μπελαντόνα είναι εξαιρετικά δηλητηριώδης. Ο υψηλός βαθμός τοξικότητας της υπάρχει σε όλα τα μέρη του φυτού και ιδιαίτερα στους σπόρους, τις ρίζες… Περισσότερα »

€4.82

This is a new productΜΠΟΛΝΤΟ

ΜΠΟΛΝΤΟ


CRETAN HERBS

Στη σύγχρονη βοτανοθεραπεια το Μπολντο χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση διαταραχών του γαστρεντερικού συστήματος και του συκωτιού. Η κατανάλωση… Περισσότερα »

€2.74

This is a new productΜΠΟΥΡΑΝΤΖΑ ΒΙΟ
Βιολογικό Προϊόν

ΜΠΟΥΡΑΝΤΖΑ ΒΙΟ


CRETAN HERBS

Δρα ως εφιδρωτικό, αποχρεμπτικό, τονωτικό, αντιφλεγμονώδες, γαλακταγωγό. Η Μποραντζα δρα σαν αποκαταστατικός παράγοντας στον φλοιό των επινεφριδίων,… Περισσότερα »

€2.26

This is a new productΜΥΡΤΙΑ ΒΙΟ
Βιολογικό Προϊόν

ΜΥΡΤΙΑ ΒΙΟ


CRETAN HERBS

Η μυρτιά είναι γνωστή από τον Διοσκουρίδη ως η φίλη του στομαχιού. Τα φύλλα της είναι στυπτικά, τονωτικά και αντισηπτικά. Δρα κατά της ουλίτιδας, των… Περισσότερα »

€3.27

ΤΣΑΙ ΒΟΥΝΟΥ μάτσο 40γρ.
Βιολογικό ΠροϊόνΠροϊόν Vegan

ΤΣΑΙ ΒΟΥΝΟΥ μάτσο 40γρ.


Ελληνικό τσάϊ του βουνού, μαζεμένο με το χέρι, χωρίς χρήση λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων στο Αερινό Μαγνησίας. Το τσάι του βουνού παρουσιάζει πολλές… Περισσότερα »

€1.75

Out of stock
Σελίδες 1  2  3  4  5  6  7