Καλάθι Δώρου ή Επιχειρηματικό Δώρο

Καλάθι Δώρου ή Επιχειρηματικό Δώρο ;

Ότι και αν επιλέξετε,

το έχουμε.Καλάθι Δώρου - Επιχειρηματικό ΔώροΕίστε καλεσμένος σε δείπνο, σε πάρτι, σε μία φιλική συγκέντρωση, ή στο σπίτι του προϊσταμένου σας; Τι καλύτερο δώρο από ένα όμορφο καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα; Το παραδίδουμε έγκαιρα στο σπίτι σας, σε εντυπωσιακή συσκευασία δώρου, για να σας συνοδεύσει και να το παραδώσετε ιδιοχείρως.Τα καλάθια σας μπορούν να προηγηθούν - τα στέλνουμε έγκαιρα, πριν φθάσετε στην εκδήλωση που είστε καλεσμένοι, σε εντυπωσιακή συσκευασία, με εκτυπωμένες ή χειρόγραφες τις δικές σας, προσωπικές ευχές.

Ή μπορούν να ακολουθήσουν, σαν ευχαριστήριο μετά από ένα δείπνο, μια εκδήλωση, το κλείσιμο κάποιας δουλειάς. Διαλέξτε από τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε και θα αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις.Επιχειρηματικά Δώρα

Ένα προσεγμένο καλάθι παραδοσιακών Ελληνικών προϊόντων είναι το αξεπέραστο επιχειρηματικό δώρο. Είτε απευθύνεται στους καλούς σας πελάτες, είτε στους συνεργάτες σας στην εταιρεία, εμείς θα φροντίσουμε να φτάσει έγκαιρα, και να εντυπωσιάσει. Σε διάφορες συσκευασίες, με συνοδεία προϊόντων προσεκτικά επιλεγμένων, με το λογότυπο της εταιρείας σας και τις προσωπικές σας ευχές, είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν.Επιτέλους μια πρωτόγνωρη εμπειρία ελληνικής παράδοσης σε οικονομικές τιμές χονδρικής για επαγγελματικά δώρα ποιότητας!

Το επαγγελματικό καλάθι δώρου μπορεί να περιέχει ποικιλία Ελληνικών προϊόντων, όπως βιολογικές μαρμελάδες, ελιές και ελαιόλαδο, Ελληνικά χειροποίητα λικέρ, μαστίχα Χίου, τσάι και αφεψήματα, γλυκά κουταλιού, ακόμα και εκλεκτά προϊόντα Τρούφας για εξαιρετικές περιπτώσεις. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε Ελληνικά delicatessen προϊόντα για να σας εξυπηρετήσουμε όπως ακριβώς επιθυμείτε!Διαλέξτε ένα προσωπικό καλόγουστο επιχειρηματικό δώρο της "Greek and Yummy" και εντυπωσιάστε!

Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε συνδυασμό προϊόντων επιθυμείτε ή να επιλέξουμε εμείς για εσάς μετά από τις υποδείξεις σας!

Απλά επικοινωνήστε με την Greek and Yummy σήμερα, στο τηλέφωνο 210 9819697.Δείτε επίσης : Χριστουγεννιάτικα καλάθια δώρου από την Greek and Yummy