Εδώ θα βρείτε όλες τις απαντήσεις σχετικά με τις παραγγελίες σας, τους τρόπους παράδοσης και αποστολής, κλπ. Αν τυχόν δεν βρείτε τις απαντήσεις που ζητάτε, απλά επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά στο email info@greekandyummy.gr ή τηλεφωνικά στα νούμερα 210 9819697. • Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας είναι οι ακόλουθοι:

  1. Παράδοση με Courier
  2. Παραλαβή από την έδρα της Greek and Yummy χωρίς επιπλεόν κόστος
  3. Δωρεάν παράδοση σε επιλεγμένες περιοχές της Αττικής (κέντρο Αθήνας και νότια προάστια) για ελάχιστο ποσό παραγγελίας 15€ (δείτε λεπτομέρειες στην συνέχεια)


  Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα κατά την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, βάσει του βάρους και της συνολικής αξίας της παραγγελίας σας.

  Συγκεκριμένα :

  Για παράδοση με Courier :

  ΑΤΤΙΚΗ

  › Για παραδόσεις εντός Αττικής τα έξοδα αποστολής είναι 3.7€, για συνολικό βάρος παραγγελίας έως και 2 κιλά.
  › Για παραδόσεις εντός Αττικής σε παραγγελίες συνολικού βάρους άνω των 2 κιλών υπάρχει επιπλέον χρέωση 1.1€ για κάθε επιπλέον κιλό.
  › Για παραδόσεις εντός Αττικής σε παραγγελίες αξιας προϊόντων 50€ και άνω ΔΕΝ επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής.


  * Μόνο για τις περιοχές της Αττικής: Κέντρο Αθήνας, Πειραιάς, Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Άλιμος, Γλυφάδα, Ελληνικό, Βούλα, Κουκάκι, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Μοσχάτο και για ελάχιστο ποσό παραγγελίας 15€, οι παραδόσεις γίνονται χωρίς επιβάρυνση (ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ) (Τα όρια των παραπάνω περιοχών ορίζονται σύμφωνα με την λίστα ταχυδρομικών κωδικών των ΕΛΤΑ και υπολογίζονται αυτόματα κατά την παραγγελία σας με βάση τον Ταχυδρομικό Κώδικα).  ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

  › Για παραγγελίες συνολικού βάρους έως και 2 κιλά τα έξοδα αποστολής είναι 4.5€.
  › Για παραγγελίες συνολικού βάρους άνω των 2 κιλών υπάρχει επιπλέον χρέωση 1.23€ για κάθε επιπλέον κιλό.
  › Για απομακρυσμένες / δυσπρόσιτες περιοχές περιφέρειας το extra κόστος κυμαίνεται από 6€ έως 9€, κατόπιν συνεννοήσεως. Επικοινωνείστε μαζί μας στα τηλέφωνά μας ή στο email μας info@greekandyummy.gr
  ΕΥΡΩΠΗ

  › Για παραγγελίες συνολικού βάρους έως και 1 κιλό τα έξοδα αποστολής είναι 25.27€.
  › Για παραγγελίες συνολικού βάρους άνω του 1 κιλού υπάρχει επιπλέον χρέωση 2.18€ για κάθε επιπλέον μισό κιλό.
  ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

  › Για παραγγελίες συνολικού βάρους έως και 1 κιλό τα έξοδα αποστολής είναι 29.26€.
  › Για παραγγελίες συνολικού βάρους άνω του 1 κιλού υπάρχει επιπλέον χρέωση 2.82€ για κάθε επιπλέον μισό κιλό.

  Να σημειωθεί πως δεν αποστέλλονται ποτά εκτός Ευρώπης.
  * Όλες μας οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.

  * Η αποστολή των προϊόντων γίνεται εντός 5 έως 7 εργάσιμων ημέρών, από την ημερομηνία της παραγγελίας στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε αναλόγως διαθεσιμότητας. Επειδή οι παραγωγή των προιόντων που αντιπροσωπεύουμε είναι μικρή, υπάρχει περίπτωση να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση λόγω προσωρινής έλλειψης.

  * Αν δεν εξυπηρετεί κάποια εταιρεία courier την περιοχή σας, ή εφόσον το επιθυμείτε, η παραγγελία αποστέλλεται και με τα ΕΛΤΑ (ειδοποίηση από το γραφείο της περιοχής σας, παραλαβή από τη διεύθυνσή τους και πληρωμή αντικαταβολή). Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

 • Το Greek and Yummy δέχεται του ακόλουθους τρόπους πληρωμής :

  › Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Χωρίς επιπλέον κόστος)
  Παρακαλούμε εάν η κατάθεση γίνει από άλλη τράπεζα (transfer) εκτός αυτών που συνεργαζόμαστε, η επιπλέον χρέωση είναι δική σας.

  ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΣ EUROBANK: ΟΨΕΩΣ
  IBAN: GR030 2606 0800 0056 0200 2661 42
  Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0608.56.0200266142
  Δικαιούχος: Νικέλλη Αιμιλία Αικατερίνη
  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ
  IBAN: GR93 0172 0380 0050 3807 1359 684
  Αριθμός Λογαριασμού: 50 3807 1359 684
  Δικαιούχος: Νικέλλη Αιμιλία Αικατερίνη


  › Με Αντικαταβολή (Μόνο για Ελλάδα με επιπλέον χρέωση 3€)

  › Με μετρητά στην έδρα της Greek and Yummy

  › Μέσω της υπηρεσίας PayPal, με την πιστωτική σας κάρτα • Προσδοκούμε σε 100% ικανοποίηση των πελατών μας. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν που σας στείλαμε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 10 ημερών από την παραλαβή για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του greekandyummy.gr πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.).

  Σε όλες τις περιπτώσεις αυτές, ο πελάτης έχει την επιλογή είτε εξ αρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος είτε, αφού έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν, εντός 10 ημερών από την ημέρα της παράδοσης.

  Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 10 ημερών τότε το κατάστημα δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση. Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των είκοσι (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα greekandyummy.gr.

  Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  › Επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα

  › Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί

  › Το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

  Συγκεκριμένα:
  Στην περίπτωση που κάποιο είδος που παραλάβατε είναι προβληματικό μπορείτε να φέρετε/στείλετε το προϊόν στο κατάστημα, όπου επιβαρύνεστε το κόστος της μεταφοράς. Εφόσον το προϊόν εμφανίζει κάποιο κατασκευαστικό/ποιοτικό ελάττωμα, το αντικαθιστούμε αμέσως δωρεάν.
  Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος.


 • Το greekandyummy.gr σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και δηλώνει ότι δεν πρόκειται να αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει, ανταλλάσσει, ή με οποιονδήποτε τρόπο προβαίνει σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και των πληροφοριών που μας εμπιστεύεστε. Μετά από αίτησή σας, τα προσωπικά σας στοιχεία διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται ούτε χρησιμοποιούνται από κανέναν.

  Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του greekandyummy.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.greekandyummy.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

  Το ηλεκτρονικό κατάστημα greekandyummy.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.greekandyummy.gr τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα http://www.greekandyummy.gr/.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.